Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

In-line Blending System

Adagolás, keverés és hígítás!

Különböző összetevők összekeverése a végtermék receptje szerint, a kívánt arány, pontosság és sorrend betartásával. Ez kihívást jelent a legtöbb ipari termelő számára.

Az In-line Blending System pontosan ehhez az alkalmazáshoz készült. Automatikussá teszi a gyártást, pontosan a leírások szerint gyárt, és nem igényel emberi beavatkozást. Pontos és minden műveletet rögzít. Az In-line Blending System a sűrű folyadékok, például az SLES hígítására használt gépen alapul. Azonban modulárisan tervezték. Ennek köszönhetően könnyen konfigurálhatjuk a rendszert a tényleges termelési igényekhez. A végtermék összetevői különféle típusú tartályokból nyerhetők ki.

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.