Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Szűrők

 

Műszaki adatok

Specifikáció FT80 FT160 FT210
FTB210
FT355
Tartály méret [liter] 400 1200 2800 6000
A szűrő kapacitása [m3/h] 3,5 5,2 14 18,1
Maximális emelési magasság [m] 5,0 7,2 11,2 20,1
Motor teljesítmény [kW] 0,12 0,25 0,55 3,0
Szűrőház PP
O-gyűrű EPDM, NBR, FKM
Hőmérséklet tartomány 0°C - 70°C

TEGYÜK BIZTONSÁGOSSÁ A FOLYAMATOT

Az FT szűrőket különféle alkalmazásokhoz fejlesztettük ki, ahol a folyamat minősége a kádak szűrésétől függ. Mivel sok veszélyes anyag van használatban, rendkívül fontos, hogy ezeket a vegyszereket biztonságosan kezeljék.

A Tapflo itt olyan megbízható megoldásokat nyújt, amelyek növelik a szűrési folyamatok minőségét és biztonságát.

JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK

Egyszerű és intelligens kialakítás
Az új FT szűrőket úgy tervezték, hogy az alkatrészek számát minimálisra csökkentették. A szűrőket könnyű karbantartani, valamint a betéteket könnyű cserélni.

Cserélhető betétek
Az univerzális karosszéria kialakításnak köszönhetően az FT Filter egységek különféle szűrőbetétekkel felszerelhetőek. Igy ugyanazok szűrőket használhatjuk felületkezelő fürdőknél, az olaj abszorpció rendszereknél és a nemesfémek kezelésénél.

Széles körű szűrési mennyiség
A szürési mennyiség legyen megfelelő, a meglévő alkalmazás szükségleteinek. 200 l (FT80 esetén) - 6000 l (FT355) kapacitású tartályokhoz alkalmas.

Masszív felépítés
Az FT szűrők ipari környezetben alkalamazhatók; robusztus kialakításuk biztonságos és megbízható napi munkakörnyezetet biztosít, savakkal és lúgokkal való tevékenység esetében egyaránt. FT-szűrőink készek arra, hogy ellenálljanak a nehéz körülményeknek az egész világon.

ALKALMAZÁSOK

  • Felületkezelés
  • Nemesfém bevonat
  • Vegyipar
  • Festékek és lakkok
  • Vízkezelés

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.