Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Fém sorozat

 

Műszaki adatok

Szivattyú mérete Maximális kapacitás
(l/min)
BSP belsőmenetes
T25 26 1/2"
T70 78 3/4"
T120 158 1"
T220 330 1 1/2"
T420 570  2"
T820 820 3"

MEMBRÁNSZIVATTYÚK: FÉM-SOROZAT

A kompakt és egyszerű kialakítás közös ebben a sorozatban. A rendelkezésre álló anyagok alumínium, öntöttvas, rozsdamentes acél és PTFE-bevonatú alumínium.

A szivattyú karbantartása nagyon egyszerű. Körülbelül 70% -kal kevesebb alkatrészt használunk, mint a versenytársaink a hasonló méretű szivattyúk gyártásához.

Alumínium és öntöttvas szivattyúk

A pH-semleges folyadékokhoz, folyékony, viszkózus, szilárd részecskéket tartalmazó anyagokhoz és abraziv folyadékokhoz alkalmas. Az alumínium és az öntöttvas szivattyúk a legtöbb területen megtalálhatóak; műhelyekben - és festékiparban, tisztítóüzemekben, ha csak néhányat említünk. AISI 316 stainless steel pumps.

Made in lost wax cast method, ensuring great accuracy and finish. The stainless steel pumps combine great mechanical strength with good chemical resistance. AISI 316 is resistant to aggressive liquids like nitric acid and sodium hydroxide. The centre unit, which is not in contact with liquid, is made from polypropylene (PP) as standard (other materials upon request).

AISI 316 rozsdamentes acél szivattyúk

Viaszöntési módszerrel készül, amely nagy pontosságot és finomságot garantál. A rozsdamentes acél szivattyúk nagy mechanikai szilárdság és jó kémiai ellenállás kombinációi. Az AISI 316 ellenálló az agresszív folyadékokkal, például salétromsavval és nátrium-hidroxiddal szemben. A közeg, amely nincs érintkezésben a folyadékkal, alapkivitelben polipropilénből (PP) van gyártva (kérésre egyéb anyagok is megoldhatók).

ATEX tanúsítással rendelkező szivattyúk

Minden fémszivattyú robbanásbiztos ATEX-jelöléssel rendelkezik. Földeléssel és vezetőképes anyaggal vannak ellátva; vezetőképes középső szakasszal (AISI 316 szivattyú), a membránok PTFE-ben (vezetőkepes hátlappal) vagy EPDM-ben (vezetőképes) készülnek.

Tipikus alkalmazások

  • Műhelyek: Olaj, zsír, oldószerek, víz, hűtőfolyadék, kenőanyagok
  • Nyomtatás és festés: Ragasztó, adalékanyagok, lakk, tinta, festék, latex, sav, gyanták, pigmentek
  • Bányászat és építőipar: Ragasztók, olajteknő, víztelenítés, széniszap, paszták
  • Kerámiaipar: Abrazivok, máz, víz, zománcok, agyag
  • Vegyipar: Savak, lúgok, alkohol, oldószerek, latex, emulziók
 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.