GYAKORI ALKALMAZÁSOK
Élelmiszerek és italok: |
paradicsompüré, dupla koncentrált paradicsompüré, gyümölcs- és zöldségkoncentrátum, gyümölcspép vagy gyümölcsalap, glükózszirup, maltózszirup, kukoricaszirup, magas fruktóztartalmú kukoricaszirup (HFCS) vagy glükóz-fruktózszirup (GFS), zabszirup, karamell, mogyoróvaj, mandulapép, majonéz, nugátpép, csokoládé, tejszín, italalap. |
Kozmetikai és gyógyszeripari termékek: |
kozmetikai és gyógyszeripari vazelin, kenőcs, krém és testápoló, félszilárd viasz/paraffin, glicerin, olaj, szájfény, szempillaspirál, arctisztító, arcmaszk. |
Ipari felhasználás: |
lítium alapú NLGI 3. osztályú zsír, tinta, festék, gyanta, bevonat és tömítőalapanyag. |
Egyszerűsítse a nagy viszkozitású folyadékok kiürítését a High Viscosity System Quattro-típusú (HVS Quattro) rendszerünkkel. Olyan nagy volumenű alkalmazásokhoz tervezték, ahol több hordót (jellemzően négyet) tárolnak egy raklapon. A HVS Quattro lehetővé teszi a hordók közötti egyszerű váltást a csuklókarnak köszönhetően. Rendszerünk akár 99%-os hatékonysággal dolgozik, ami csökkenti a termelési költségeket.
A HVS Quattro hordókiürítő beépített emelő és leeresztő funkcióval ellátott, higiénikus dupla membránszivattyút tartalmaz, amelyet 200 literes hordók gyors és hatékony kiürítésére terveztek. Ez a hordozható rendszer kevesebb mint két perc alatt képes kiüríteni egy hordót, amely például a kétszeresen koncentrált paradicsompürét tartalmaz.
FŐ JELLEMZŐK
- Egy raklapon tárolt 4 hordó kiürítése, egyenként, a hordók között gyors és egyszerű váltással a csuklós karnak köszönhetően.
- A hordók gyors kiürítése: akár 400 liter/perc, a folyadék tulajdonságaitól és a kimenő nyomástól függően.
- 99%-os hatékonyság: termékmegtakarítás az alkalmazott kaparótömítésnek köszönhetően.
- Nagyfokú folyamatbiztonság és időmegtakarítás: vezérlőrendszer által biztosított előnyök.