Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

HVS Quattro

 

GYAKORI ALKALMAZÁSOK

Élelmiszerek és italok:
paradicsompüré, dupla koncentrált paradicsompüré, gyümölcs- és zöldségkoncentrátum, gyümölcspép vagy gyümölcsalap, glükózszirup, maltózszirup, kukoricaszirup, magas fruktóztartalmú kukoricaszirup (HFCS) vagy glükóz-fruktózszirup (GFS), zabszirup, karamell, mogyoróvaj, mandulapép, majonéz, nugátpép, csokoládé, tejszín, italalap.
Kozmetikai és gyógyszeripari termékek:
kozmetikai és gyógyszeripari vazelin, kenőcs, krém és testápoló, félszilárd viasz/paraffin, glicerin, olaj, szájfény, szempillaspirál, arctisztító, arcmaszk.
Ipari felhasználás:
lítium alapú NLGI 3. osztályú zsír, tinta, festék, gyanta, bevonat és tömítőalapanyag.
 

Egyszerűsítse a nagy viszkozitású folyadékok kiürítését a High Viscosity System Quattro-típusú (HVS Quattro) rendszerünkkel. Olyan nagy volumenű alkalmazásokhoz tervezték, ahol több hordót (jellemzően négyet) tárolnak egy raklapon. A HVS Quattro lehetővé teszi a hordók közötti egyszerű váltást a csuklókarnak köszönhetően. Rendszerünk akár 99%-os hatékonysággal dolgozik, ami csökkenti a termelési költségeket.

A HVS Quattro hordókiürítő beépített emelő és leeresztő funkcióval ellátott, higiénikus dupla membránszivattyút tartalmaz, amelyet 200 literes hordók gyors és hatékony kiürítésére terveztek. Ez a hordozható rendszer kevesebb mint két perc alatt képes kiüríteni egy hordót, amely például a kétszeresen koncentrált paradicsompürét tartalmaz.

FŐ JELLEMZŐK

  • Egy raklapon tárolt 4 hordó kiürítése, egyenként, a hordók között gyors és egyszerű váltással a csuklós karnak köszönhetően.
  • A hordók gyors kiürítése: akár 400 liter/perc, a folyadék tulajdonságaitól és a kimenő nyomástól függően.
  • 99%-os hatékonyság: termékmegtakarítás az alkalmazott kaparótömítésnek köszönhetően.
  • Nagyfokú folyamatbiztonság és időmegtakarítás: vezérlőrendszer által biztosított előnyök.
 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.