Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Tartozékok és kiegészitők

Diaphragm alarm system

Védőrendszerek

A védőrendszer egy energiatakarékos eszköz, amelyet arra terveztek, hogy megvédje a levegővel működtetett kettős biztonsági membrán (AODD) szivattyút a nem hatékony működéstől.

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

level control

Pneumatikus szintvezérlés

A szintszabályozó kicsi, hatékony és rendkívül egyszerűen telepíthető és használható. Ez a zseniális rendszer csak pneumatikus alkatrészekkel működik.
 

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

batch control

Pneumatikus adagolás

A Tapflo teljesen pneumatikus adagolója bármilyen Tapflo AODD szivattyút vezérelhet, azért hogy pontos és megismételhető adagolási mennyiségeket hozzon létre.
 

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

Diaphragm alarm system

Egyéb pneumatikus rendszerek

Ütemszámláló - alacsony nyomású VFC, TPUK-PS1 | Élettartam számláló TPUK-LC | TPUK-PA hangjelzés | Indító / leállító egységek

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

Counter connections

Karimák

CAMLOCK csatlakozások fém sorozatú AODD szivattyúkhoz | Karimák higiénikus szivattyúhoz
 
 
 

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

batch control

Légkezelő rendszer

Számos előnye van az egyedi szűrőszabályozó és tűszelep használatának az AODD szivattyújában. Az energia megtakarítása érdekében mindig képes lesz a szivattyút megfelelő levegőminőséggel, optimális nyomással és sebességgel működtetni.

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

pneumixer

Pneumixer

A Pneumixer-t elsősorban a festék- és tintaipar számára fejlesztettük ki, ahol a hordókban vagy tartályokban a legtöbb nyersanyag idővel szedimentálódik, és használat előtt össze kell keverni vagy homogenizálni kell.

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

pump on trolley

Mobil megoldások

A mobil szivattyúegységeket tekintik a legjobb megoldásnak a szerteágazó technológiai folyamatok felhasználói számára. Az egységek hordozhatósága lehetővé teszi a könnyű mozgatást különböző helyekre.

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.