Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Hordószivattyúk

Az elektromos vagy levegővel működtetett hordó- és tartályszivattyúk könnyű, praktikus és nagy teljesítményű eszközök, kis és közepes viszkozitású közegek, semleges vagy agresszív, tűzveszélyes és nem gyúlékony anyagok hordókból vagy tartályokból való gazdaságos és biztonságos kiürítéséhez és szállításához alkalmazzák. Hordószivattyúink mobillisan használhatóak a hordók és tartályok ürítésére, illetve helyhez kötötten a növénytechnika vagy töltési folyamatok területén. Szerkezetük és tervezésük rövid ideig tartó, megszakításokkal végezett munkára való. Szofisztikált, egyszerű technikai konstrukció biztosítja az effektív és biztonságos használatot.

 

Hordószivattyúk

Hordószivattyúk

Polipropilén szivattyúcső rozsdamentes acél hajtótengellyel semleges vagy enyhén agresszív közegekhez, vagy Hastelloy hajtótengellyel agresszív közegekhez, például savakhoz és lúgokhoz.

 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

Laboratóriumi szivattyúk

Laboratóriumi szivattyúk

Elektromos vagy levegővel működtetett laboratóriumi szivattyúk polipropilén (ø 25, 28 vagy 32 mm), rozsdamentes acél 1.4571 (ø 28 vagy 32 mm) vagy PVDF (ø 32 mm) szivattyúcsövekkel.

 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

Excentrikus csigaszivattyúk

Excentrikus csigaszivattyúk

Viszkózus, de még folyóképes közegek szivattyúzásához az excentrikus csigaszivattyúk széles választékát kínáljuk.
 

 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

Kézi hordószivattyúk

Kézi hordószivattyúk

A hordók és tartályok biztonságos és kényelmes ürítéséhez kézi hordószivattyúk teljes sorozatát is kínáljuk. A kézi szivattyúk olyan szivattyúk, amelyeket kézzel működtetnek.

 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

 

Diesel szivattyúk

Diesel szivattyúk

Mezőgazdasági gépek, traktorok, kotrógépek, teherautók stb. utántöltéséhez; a szivattyúk nem alkalmasak más közeghez, ezért nem használhatók olajokhoz, benzinhez vagy vízhez.

 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.