Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

HVS Flexi

 

GYAKORI ALKALMAZÁSOK

Élelmiszerek és italok:
paradicsompüré, dupla koncentrált paradicsompüré, gyümölcs- és zöldségkoncentrátum, gyümölcspép vagy gyümölcsalap, glükózszirup, maltózszirup, kukoricaszirup, magas fruktóztartalmú kukoricaszirup (HFCS) vagy glükóz-fruktózszirup (GFS), zabszirup, karamell, mogyoróvaj, mandulapép, majonéz, nugátpép, csokoládé, tejszín, italalap.
Kozmetikai és gyógyszeripari termékek:
kozmetikai és gyógyszeripari vazelin, kenőcs, krém és testápoló, félszilárd viasz/paraffin, glicerin, olaj, szájfény, szempillaspirál, arctisztító, arcmaszk.
Ipari felhasználás:
lítium alapú NLGI 3. osztályú zsír, tinta, festék, gyanta, bevonat és tömítőalapanyag.
 

A nagy viszkozitású folyadékok hordókból történő kiszivattyúzása hatékonyabbá és pontosabbá vált a High Viscosity System Flexi-típusú (HVS Flexi) rendszerünkkel. Ez a rendszer leegyszerűsíti a feladatot, automatizált és hatékony termékmegtakarító funkciókkal. A HVS Flexi zökkenőmentes folyamatot biztosít, így Ön más feladatokra koncentrálhat, miközben a rendszer akár 99%-os hatékonysággal dolgozik. Alkalmas alacsony vagy közepes volumenű alkalmazásokhoz, például a töltő- vagy csomagolósorok közvetlen ellátásához.

Higiénikus, excentrikus csigaszivattyúval felszerelt hordóürítő rendszerünk a legviszkózusabb folyadékokat is képes kezelni, akár 100 000 mPas-ig! A rendszer a kaparótömítéssel ellátott fedélnek köszönhetően kiválóan alkalmas 200 literes hordók hatékony kiürítésére, de könnyen használható IBC-k és különféle más típusú tartályokhoz is, ami tovább növeli a rendszer sokoldalúságát.

FŐ JELLEMZŐK

  • A hordók gyors kiürítése: akár 100 liter/perc, a folyadék tulajdonságaitól és a kimenő nyomástól függően.
  • 99%-os hatékonyság: termékmegtakarítás az alkalmazott kaparótömítésnek köszönhetően.
  • Nagyfokú folyamatbiztonság és időmegtakarítás: vezérlőrendszer által biztosított előnyök.
  • Pontosság és könnyű kezelhetőség: ideális a töltősorok csomagolásába való integráláshoz.
 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.