Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

LPG 50/250 - 7.5 m³/h

 
 
Max. teljesítmény: 7.5 m3/h
Max. nyomáskülönbség: 28 bar
Max. viszkozitás: 100 cSt
Hőmérsékleti tartomány: -40 ° C és +220 °C között

LEHETŐSÉGEK

  • A csatlakozástípus DIN vagy ANSI 150&300 karimás csatlakozás lehet
  • Bypass segítségével (PB / PC sorozat) alkalmazható autogáz kezelése
  • Folyadékérzékelő alkalmazható föld alatti alkalmazásra

Az LPG 50/250 sorozat egy horizontális, oldalcsatornás, önfelszívó szivattyú, NPSH rásegitő fokozattal ellátott. Alkalmasak olyan folyadékok kezelésére, amelyek nem tartalmaznak szilárd vagy abarzív anyagokat. Az NPSH rásegitő fokozata lehetővé teszi, hogy a szivattyú a szívó oldalon kedvezőtlen körülmények között és alacsony NPSH-esetében, akár 0,5 m alatt is.

A termékválaszték hat méretből áll, mindegyik 1-8 hidraulikus fokozattal rendelkezhet, amelyek révén optimális teljesítmény érhető el, biztosítva, hogy a kiválasztott szivattyú megfeleljen a szükséges teljesítménynek és emelési magasságnak.

Az LPG 50 / LS sorozatú szivattyúk tartófokozatokkal rendelkeznek, hogy elkerüljék a száraz futást a szivattyú folyadékszintjének szabályozásával. Ezt a konstrukciót különösen a könnyen gáz halmazállapotúvá alakuló folyadékok kezelésére vagy föld alatti tartályokból történő szivattyúzáshoz fejlesztették ki.

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.