Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

HÍREK & MÉDIA

News - homepage

All our export shipments with DHL Express are climate neutral. By using DHL GoGreen we invest in climate protection projects in various regions across the globe, supporting a mix of projects in the categories of "energy efficiency", "renewable energy" and "reforestation/afforestation". We insist on high standards and the selected climate protection projects are based on their value for both the environment and the local communities. Environmental protection is high on DHL:s agenda with an ambitious environmental target of zero emissions by 2050.

Read more about DHL GoGreen

DHL go green

 

Tapflo 40. évfordulóját, illetve a Tapflo Hungary megalapítását ünnepli.

A Tapflo Group tovább fejlődik és egy újabb leányvállalatot hoz létre Európában. Ezúttal a svéd szivattyúgyártó Magyarországra összpontosít, ahol fő irodája Szeged városban található.

„A magyar szivattyúpiac részletes elemzése után felismertük a lehetőséget a Tapflo Group számára, hogy előre lépjünk és bővítsük üzleti tevékenységünket. Célunk, hogy piacvezetővé váljunk, és megbízható, hosszú távú partnerséget teremtsünk meglévő és jövőbeni ügyfeleinkkel, valamint üzleti partnereinkkel. Arra ösztönözzük az összes magyar iparágat, mind a higiéniai, mind az ipari szektorból, hogy éljenek az alkalommal és legyenek részesei a Tapflo családnak, ahol vállaljuk a felelősséget a technikai tanácsadásért és támogatásért a folyamat minden szakaszában” - mondja Nagy Robert, a Tapflo Serbia & Tapflo Hungary ügyvezető igazgatója.

A magyar piacon a Tapflo saját gyártású termékeinek teljes választékát kínálja, beleértve az elektromos meghajtású membránszivattyúkat, a levegő meghajtású membránszivattyúkat (PE és PTFE, higiénikus, fém, gyógyszeripari, EHEDG aszeptikus, por), az intelligens LEAP meghajtású szivattyúkat, az aktív pulzációs csillapítókat, a centrifugális szivattyúkat (ipari, higiénikus, mágneses meghajtású, függőleges, önfelszívó, műanyag), szűrőprés szivattyúkat, tömlős szivattyúkat, szűrőegységeket, valamint a vezető gyártók egyéb folyadékkezelő berendezéseit.

„A Tapflo Hungary a 2020-as év második Tapflo leányvállalata, a horvátországi Tapflo után - abban az évben, amikor a Tapflo Group fennállásának 40. évfordulóját ünnepli. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen kiváló létesítménnyel ünnepelhetjük évfordulónkat. A Tapflo Hungary vállalat létrehozásával elérjük Európa teljes lefedettségét, és a Tapflo most már jelen van az összes EU országban”- mondja Håkan Ekstrand, a Tapflo Group CCO (kereskedelmi vezérigazgatója).

A Tapflo Hungary 2020 augusztusától teljeskörű működésben van, és készen áll az szivattyúzási megoldások és technológiák szolgáltatására.

Cég elérhetőségei:

Tel .: +36 30 148 8551

office@tapflo.hu

https://tapflo.hu

 

A Tapflo Group független, svéd, családi tulajdonban lévő, levegő meghajtású membránszivattyúk, centrifugális szivattyúk és egyéb ipari folyamatberendezések gyártója és globális beszállítója.

A társaságot a svédországi Kungälv-ben, alapították 1980-ban, és azóta műanyag, fém és higiénikus membránszivattyúk tervezésével és gyártásával, valamint centrifugális szivattyúk és ipari berendezések teljes választékával foglalkozik. Évek óta tartó dinamikus fejlődés után a vállalat világszerte működő Tapflo Group lett.

A Tapflo termékek és szolgáltatások 6 kontinens 75 országában állnak rendelkezésre. A Tapflo-t világszerte a saját Tapflo Group leányvállalatai és gondosan kiválasztott forgalmazói képviselik, akik ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében a legmagasabb Tapflo szolgáltatási minőséget biztosítják.

Mazak QUICK TURN. Tapflo Factory

To increase production capacity, Tapflo Factory expands its Hi-End machine park. The brand new Mazak CNC (computer numerical control) machine just arrived at the factory.

Mazak QUICK TURN is a multi-task machine brings together advanced technology, productivity and value to deliver exceptional performance.

Upgrading production machinery is an important element in Tapflo’s strategy of continuous development and assuring the highest possible quality of manufactured pumps and equipment.

 

Hereby we want to thank you all for making it all happen :) Looking forward to the challenges and rewards of 2020!

Trident Pump&Filtration Ltd.

Tapflo in Montreal has appointed Trident Pump & Filtration as a new dealer and service partner for the provinces of Atlantic Canada (New Brunswick, Nova Scotia, Prince Edward Island and Newfoundland and Labrador).

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.