Pneumatikus adagoló vezérlés

A Tapflo teljesen pneumatikus adagolója bármilyen Tapflo AODD szivattyút vezérelhet, azért hogy pontos és megismételhető adagolási mennyiségeket hozzon létre. Teljesen programozható, amely lehetővé teszi a mennyiségi tétel (TPUK-BP) vagy a tételes idő (TPUK-BT) beállítását. Belső vezérléssel is elérhető az illetéktelen beállítások megakadályozására (TPUK-BPI és TPUK-BTI).

A pneumatikus adagolóegység lehetővé teszi bizonyos számú szivattyúciklus beállítását és szivattyúzását - mindezt áram nélkül. A rendszer könnyen alkalmazható minden Tapflo szivattyúnál. Csak a kipufogó hangtompitót kell módosítani tömlőcsatlakozással.

Hogyan működik
A tétel elindításakor az egység megszámolja a szivattyú által végrehajtott ciklusok számát. A szivattyú löketét a kiáramló nyomásnak változása alapján érzékeljük nyomáskapcsolóval (a számláló egységbe helyezve).

Különböző térfogatú tartályok töltése
Tegyük fel, hogy T50-et használ 5, 10 és 25 literes tartályok töltésére. Először töltsük meg a tartályokat miközben figyeljük a ciklusok számát. Miután megvan a kivánt mennyiséghez szükséges cikluszám, ugyanezt irjuk be és nyomjuk meg a Start gombot. A tételegység elinditja a szivattyút, majd visszaszámol és leállitja az elvégzett ciklusszám után.

 

TPUK-BP

A Pneumatikus adagoló egy teljesen pneumatikus előre meghatározott számlálórendszer, amely a szivattyú löketét alacsony nyomású impulzusok sorozataként rögzíti az AODD szivattyú levegőkibocsátásából, és leállítja a szivattyút, miután rögzített egy előre beállított löket számot, és így szabályozza a mennyiséget a szivattyú által kibocsájtott termék mennyiségénél.
Az előre beállított számlálót externálisan szerelik fel, így a felhasználó beállíthatja az kívánt értéket.

Telepítés TPUK-BP
1 TPUK-BP kötegelt vezérlés
2 AODD szivattyú
3 Blokkoló / tűszelep
4 Hangtompító csatlakozóval / beállítóval
P Levegőellátás a tételvezérléshez
P1 Levegőellátás a szivattyúhoz

 

TPUK-BPI

Az előre meghatározott számláló belsőleg van felszerelve, megakadályozva ezzel a felhasználót, hogy beállítsa az előre beállított értéket.
Az előre beállított számlálóhoz és az előre beállított érték beállításához csavarhúzóval lehet hozzáférni, hogy feloldja a csuklós fedelet.

 

TPUK-BT

A Pneumatikus Időzítő Adagoló alkalmas az AODD szivattykhoz. A szivattyú lokálisan vagy távirányitással is elindítható, a beállított idő eltelte után automatikusan leáll, ezáltal szabályozva a szivattyú által kiadott termék mennyiségét.
Az időzítő kívülről van felszerelve, így a felhasználó beállíthatja a kívánt időt.

TPUK-BT telepitése:
1 TPUK-BT időadag-vezérlés
2 AODD szivattyú
3 Blokkoló / tűszelep
P Levegőellátás a tételvezérléshez
P1 Levegőellátás a szivattyúhoz

 

TPUK-BTI

Az időzítő belsőleg van felszerelve, igy megakadályozva az illetéktelen változtatásokat.
A beállított idő átállitásához az időmérőhöz csavarhúzóval lehet hozzáférni, a csuklós fedél felszabaditásával.

 

Letöltések a tétel vezérlésekhez

Keressen rá a letöltésekre, például prospektusokat, utasításokat és rajzokat tölthet le. Más nyelveken irt útmutatásokért kattintson ide, hogy a brosúrák és kézikönyvek letöltési oldalára lépjen

Membránszivattyúk brosúra EN