Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Pneumatikus adagoló vezérlés

A Tapflo teljesen pneumatikus adagolója bármilyen Tapflo AODD szivattyút vezérelhet, azért hogy pontos és megismételhető adagolási mennyiségeket hozzon létre. Teljesen programozható, amely lehetővé teszi a mennyiségi tétel (TPUK-BP) vagy a tételes idő (TPUK-BT) beállítását. Belső vezérléssel is elérhető az illetéktelen beállítások megakadályozására (TPUK-BPI és TPUK-BTI).

A pneumatikus adagolóegység lehetővé teszi bizonyos számú szivattyúciklus beállítását és szivattyúzását - mindezt áram nélkül. A rendszer könnyen alkalmazható minden Tapflo szivattyúnál. Csak a kipufogó hangtompitót kell módosítani tömlőcsatlakozással.

 

TPUK-BP

A Pneumatikus adagoló egy teljesen pneumatikus előre meghatározott számlálórendszer, amely a szivattyú löketét alacsony nyomású impulzusok sorozataként rögzíti az AODD szivattyú levegőkibocsátásából, és leállítja a szivattyút, miután rögzített egy előre beállított löket számot, és így szabályozza a mennyiséget a szivattyú által kibocsájtott termék mennyiségénél.

Az előre beállított számlálót externálisan szerelik fel, így a felhasználó beállíthatja az kívánt értéket.

Telepítés TPUK-BP  
1: TPUK-BP kötegelt vezérlés
2: AODD szivattyú
3: Blokkoló / tűszelep
4: Hangtompító csatlakozóval / beállítóval
P: Levegőellátás a tételvezérléshez
P1: Levegőellátás a szivattyúhoz
TPUK-BP
TPUK-BP
 

TPUK-BPI

Az előre meghatározott számláló belsőleg van felszerelve, megakadályozva ezzel a felhasználót, hogy beállítsa az előre beállított értéket.

Az előre beállított számlálóhoz és az előre beállított érték beállításához csavarhúzóval lehet hozzáférni, hogy feloldja a csuklós fedelet.

TPUK-BPI
 

TPUK-BT

A Pneumatikus Időzítő Adagoló alkalmas az AODD szivattykhoz. A szivattyú lokálisan vagy távirányitással is elindítható, a beállított idő eltelte után automatikusan leáll, ezáltal szabályozva a szivattyú által kiadott termék mennyiségét.

Az időzítő kívülről van felszerelve, így a felhasználó beállíthatja a kívánt időt.

TPUK-BT telepitése:  
1: TPUK-BT időadag-vezérlés
2: AODD szivattyú
3: Blokkoló / tűszelep
P: Levegőellátás a tételvezérléshez
P1: Levegőellátás a szivattyúhoz
TPUK-BT
TPUK-BT
 

TPUK-BTI

Az időzítő belsőleg van felszerelve, igy megakadályozva az illetéktelen változtatásokat.

A beállított idő átállitásához az időmérőhöz csavarhúzóval lehet hozzáférni, a csuklós fedél felszabaditásával.

TPUK-BTI

Letöltések a tétel vezérlésekhez

Keressen rá a letöltésekre, például prospektusokat, utasításokat és rajzokat tölthet le. Más nyelveken irt útmutatásokért kattintson ide, hogy a brosúrák és kézikönyvek letöltési oldalára lépjen

Membránszivattyúk brosúra EN

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.