Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

DXO & DXC - 110 m³/h- ig

 
 
Szállítási teljesítmény: 110 m3/h- ig
Nyomás: 48 bar -ig
Hőmérséklet: 0 °C –tól 150 °C -ig

Gyakori alkalmazás

 • Borászat
 • Tej és tejtermék
 • Cukorgyártás
 • Italok és sörfőzdék
 • Szeszfőzdék
 • Paradicsom üzemek

Jellemzők és Előnyök

 • Ez a megoldás rendkívül költséghatékony és egyszerű, jelentősen csökkenti a telepítési költségeket és egyszerűbbé teszi a karbantartást.
 • Könnyen telepíthető az egyszerű kezelésnek és az üzemeltetési rugalmasságnak és különféle funkcióknak köszönhetően.
 • Kiváló önfelszívó tulajdonság (7 méterig).
 • Alacsony nyírófeszültség és pulzáció.
 • Elemei sikeresen kombinálják a technikai újításokat, versenyképes áron.

DXO & DXC SOROZAT - DIAMOND SOROZAT

A DX sorozatú higiéniai szivattyú kitűnő választás az élelmiszeripar, gyógyszeripar, vegyipar és kozmetikai ipar számára.

A teljes higiénia kialakítás, az EHEDG és a 3A szabványokkal összhangban, biztosítja a maximális higiéniai elvárásokat.
Kiválóan alkalmazhatóak „CIP” és „SIP” folyamatokban. A szivattyúk formáját kifejezetten úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék az egyszerű tisztítást és elkerüljék a holt zónákat. Mindegyik alkatrészt a legmagasabb minőségű és tisztaságú anyagból készül.

DXO SOROZAT

Higiénikus szivattyú nyitott kardáncsuklóval.

Ez a legjobb higiéniai tulajdonságokkal rendelkező szivattyú, a ház és a forgó alkatrészek kialakításának köszönhetően, holt zónák és fluid stagnálás nélkül.
A csukló kenését a szivattyúzott termék végzi a nyitott konstrukciónak köszönhetően, igy csak abraziv mentes terméknél használható.

A nyitott csukló, kiváló fertőtlenítési tulajdonságokkal rendelkezik. A méretéből adódóan, a csukló különösen erős. úgy tervezték, hogy a hiányos kenés ellenére is biztoságosan teljesítsen.
Legnagyobb előnye a gyors és egyszerű karbantartás, mivel az összeszereléshez és a szétszereléshez nincs szükség szerszámra, tömítésre vagy kenőanyagra.

DXC SOROZAT

Higiénikus szivattyú burkolt kardáncsuklóval.

Ez a megoldás ötvözi a kiváló higiéniai tulajdonságokat. A kialakításnak és a háznak, valamint a Diamond sorozatban szabadalmaztatott csuklónak köszönhetően a szivattyúban nincsenek holtterek és nem stagnál a közeg.
A csapszeg kenése nem függ a szivattyúzandó terméktől, ezért abraziv folyadékokhoz is alkalmas.

A kardáncsukló, mint a csigaszivattyú szíve, az ilyen típusú szivattyúknál a legjobb megoldás a piacon. Nagyobb élettartamot, megbízhatóságot és kisebb karbantartási költségeket eredményez, és páratlan, rendkívüli kompaktságot kombinál.
Különleges kialakítása lehetővé teszi az axiális terhelések és a nyomaték elosztását különböző egységekre, ami egyedivé teszi. A szivattyúházban a 12 bar-ig terjedő magas nyomás ellenállása érdekében a csukló hidraulikusan ki van egyensúlyozva.

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.