Cantilever

FÜGGŐLEGES CANTILEVER SZIVATTYÚ VORTEX ÉS CSATORNÁS JÁRÓKERÉKKEL.

Függőleges cantilever szivattyú berakodás mentes vortex és csatornás járókerékkel.

A szivattyúházat belemerítik a folyadékba, miközben a motort a szerelőlemez fölé helyezik, távol tartva a folyadéktól.

A megerősített golyóscsapágyak zsírzóval vannak ellátva, és a szerelőlap fölött vannak elhelyezve a korróziós területen kívül. Ez azt jelenti, hogy:

  • A folyadékban egyetlen csapágy, tengelytömítés és csapágyház sincs;
  • A csapágy védve van a folyadékpárlatoktól és egyéb szennyeződésektól.
  • A szivattyúk szárazon futhatnak, sérülés mentesen.
  • Megbízható működés és csökkentett költségek.

A rögzítőlemez alakja és mérete, a karimák helyzete és a szivattyú hossza alakitható a megrendelő igénye szerint, amely lehetővé teszi a szivattyú könnyű illesztését a meglévő installációhoz.

 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

Nagy szilárd részecskéket vagy szálas anyagot tartalmazó iszapokhoz, szuszpenziókhoz és folyadékokhoz használják.

Jellemző alkalmazás: csatornavíz-elvezetők, tartályok üritése, élelmiszer-feldolgozás, öntözés, olaj, olajos homok, szennyvízgyűjtés és -kezelés, szuszpenziós feldolgozás, szuszpenzió-transzfer.

Cantilever 1

 

ALAPVETŐ JELLEMZŐK:

 

Szivattyú hossza: 1,8 m –ig
Meghosszabbítható egy szívócső segítségével, amely lehetővé teszi a járókerék szintje alatt lévő folyadékok szivattyúzását

 

Szerelőlap: téglalap alakú, kerek vagy egyéni forma igény szerint
PTFE LIP tömítés a gőzvédelemhez

 

Anyagok: öntöttvas GJL250 vagy AISI 316.
Kérésre CA6NM (keménység 400HB), AISI 304, AISI 904, duplex, szuperplex.

 

Szivókosár és szivócső meghosszabbítás külön kérésre kapható

JÁRÓKERÉK TÍPUSOK:

Impeller RB

Csatornás járókerék

Kevésbé szennyezett folyékony vagy nem abrazív szuszpenziók. A járókerék különlegesen kialakított lapátjainak köszönhetően, alacsony NPSH és magas szabad átjárás biztosított. Nagy hatékonyság és alacsony NPSH.

Impeller RC

Vortex járókerék

Vegyi és kristályos szuszpenziók, minden viszkózus folyadék, nagy koncentrációjú rostos szuszpenziók, kommunális és ipari szennyvíz, mindenféle iszap. Szabad átjárás 180 mm-ig.

TELEPÍTÉS

Jellemző telepítés

A Cantilever szivattyú a tartály tetejére van felszerelve, és szintszabályozás nélkül működik. Ha a folyadék szintje a szívónyílás fölött van, a szivattyú normálisan működik.

Amint a folyadékszint a szívónyílás alá esik, a szivattyú sérülés nélkül szárazon fut tovább.

Amikor a folyadék szintje ismét emelkedik, a szivattyú újra elkezdi szivattyúzni a folyadékot zavartalanul.

VASCA 1

Tipikus telepítés hosszabbítócsővel

A Cantilever szivattyú a tartály tetejére van felszerelve, és szintszabályozás nélkül működik. Ha a folyadék szintje a szívónyílás fölött van, a szivattyú normálisan működik.

Amint a folyadékszint a hosszabbítás nyílása alá esik, vagy ha az NPSHa alacsonyabb lesz, mint az NPSHr, a szivattyú nem szívja fel a folyadékot, és szárazon fut tovább, sérülés mentesen.

Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a szivónyílás szintjét max. 5 méterrel meghosszabbítsák.

A szivattyú újra elkezdi szivattyúzni a folyadékot, amikor a folyadékszint eléri a szivattyú szívónyílásának szintjét (nem a meghosszabítás végét)

VASCA 2

Külső telepítés

A Cantilever szivattyú a tartály oldalára van felszerelve, és szintszabályozás nélkül működik. Ha a tartályban a folyadékszint meghaladja a szivónyílás szintjét, akkor a szivattyú normálisan működik.

Amint a folyadékszint a szívónyílás alá esik, a szivattyú szárazon fut tovább. A szivattyúzás újra elindul, amikor a tartályban a folyadékszint meghaladja a szivónyílást.

A tartályban lévő folyadékszintnek alacsonyabbnak kell lennie, mint a cirkulációs cső, hogy a folyadék visszatérhessen a tartályba, és ne károsítsa a motort a túlcsordulás miatt.

Ez a kialakítás lehetővé teszi a működést nagyon forró folyadék (300 ° C-ig) és szilárd részecskéket tartalmazó anyagyok esetében.

VASCA 3