Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Oldalcsatornás szivattyúk

Az oldalcsatornás szivattyú egy önfelszívó szivattyú, amely képes a közeggel együtt a gáz kezelésére. Alacsony zajszint mellett működik. Tiszta folyadékok problémamentes szivattyúzására használják, kedvezőtlen szívóoldali körülmények között. Kifejezetten alkalmasak alacsony NPSH-esetében, akár 0,5 m alatt is.

Ezért biztosítják a legmegfelelőbb megoldásokat cseppfolyósított gázok, gőznyomás alatt lévő folyadékok, hűtőközegek és különösen LPG-k alkalmazásához.

Az oldalcsatornás szivattyú valójában a térfogat-kiszorításos szivattyúk és a centrifugális szivattyúk közötti megoldás. A teljesen nyitott "csillag" járókerekek kölcsönhatásba lépnek az oldalcsatorna burkolatával, intenzív energiát generálva a szivattyúzott folyadékhoz vagy folyadék / gáz keverékhez. A megfelelő nyomásnövekedés (emelési magasság) megegyezik a hasonló méretű centrifugális szivattyú által ugyanazon fordulatszámon generált mennyiség 5-10- szeresével.

PSC - 42 m³/h

PSC - 42 m³/h

A PSC egy horizontális, oldalcsatornás, önfelszívó szivattyú, NPSH rásegitő fokozattal ellátott, amely alkalmas olyan folyadékok kezelésére, amelyek nem tartalmaznak szilárd vagy abrazív anyagokat.

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

PSD - 42 m³/h

PSD - 42 m³/h

A PSD szivattyúk többfunkciós, önfelszivós, vízszintes, többfokozatú szivattyúk szilárd vagy koptató részek nélküli folyadékok átvitelére alkalmasak.

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

PSV - 42 m³/h

PSV - 42 m³/h

A PSV szivattyúk többfunkciós, önfelszivós, vizszintes, többfokozatú szivattyúk szilárd vagy koptató részecske nélküli folyadékok átvitelére alkalmasak.

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

LPG 50/250 - 7.5 m³/h

LPG 50/250 - 7.5 m³/h

Az LPG 50/250 sorozat egy horizontális, oldalcsatornás, önfelszívó szivattyú, NPSH rásegitő fokozattal ellátott.

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

 

LPG 150 - 7.5 m³/h

LPG 150 - 7.5 m³/h

A LPG 150 szivattyúk többfunkciós, önfelszivós, vízszintes, többfokozatú szivattyúk szilárd vagy koptató részek nélkül folyadékok átvitelére alkalmasak.

 

TERMÉK MEGTEKINTÉSE

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.