Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Sealpro KR

 

SZIVATTYÚ JELLEMZÕK

Nyomás beorolás: PN6
Szabvány (BG5): DIN 24.256 - EN 22585 - ISO 2858
Min. teljesítmény: 1 m3/h
Maximális teljesítmény: 50 m3/h
Maximális emelési magasság: 45 m (60 Hz)
Maximális viszkozitás: 250 mPas
Maximális részecskeméret: 2 mm
Anyag Jelölése Tmin [°C] Tmax [°C]
Polipropilén PP 0 80
Nagy modulusú polietilén HMPE HMPE -50 80
Polivinilidén-fluorid PVDF PVDF -30 120
Politetrafluor-etilén PTFE -30 120

Kompakt KR SEALPRO szivattyúsorozatok 50 m3/h teljesítményig

Monoblokk szivattyúsorozat. A szivattyú műanyag konzollal közvetlenül a motor karimájára szerelt. A szivattyú kompakt kialakítása lehetővé teszi különféle kisebb ipari alkalmazások használatára.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Minden kémiailag agresszív folyadék szállítására vagy keringtetésére maximális hatékonysággal, esetleges nagyobb viszkozitások mellett is. E szivattyú sorozat modern és nagy hatékonyságú félig nyitott járókerekekkel felszerelt.

Anyagok

A standard gyártási anyag a PPH (polipropilén homopolimer), amely nagyon sokféle felhasználási területet lefed. Nagyon koptató folyadékok (magas szilárdanyag-tartalom) átadásakor külön kérésre a járókerekek és a ház részei nagy modulusú polietilénből (HMPE) készülhetnek. Korrozív folyadékok magas hőmérsékleten történő továbbításához a szivattyúház teljes egészében tiszta PTFE-ből készülhet.

-40 °C környezeti hőmérséklet igény esetén speciális szivattyúk állnak rendelkezésre

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.