Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

SKID – Egyedi ipari egységek

A tervezés és gyártás terén szerzett nagy tapasztalatunk alapján a Tapflo kompakt ipari szivattyúrendszerek széles skáláját kínálja.

Adott iparágak, adott alkalmazásaihoz nyújtunk egyedi megoldásokat. Szinte korlátlan lehetőségeket kínálunk a szivattyúegységek fejlesztésére, úgy a mechanika, mint az automatizálás területén.

Ezenkívül a Tapflo felelősséget vállalhat a projektmenedzsmentért, az összeszerelési munkákért és a már meglévő helyszíni rendszerekkel való integrációért.

IBC tartályürítő egység Egy Tapflo T120 szivattyút tartalmaz, amely be van építve egy hőszigetelt dobozba egy kezelőpanellel. Alacsony környezeti hőmérsékleten is működőképes.
Mobil keverő- és ürítőtartály A Tapflo CTV 40-13.5 szivattyú festékiparban való működéshez.
Etanol adagoló- és szűrő egység A Tapflo TRX20 szivattyú tartály ürítésére szolgál a gyógyszeriparban. ATEX egység.
Mobil szűrőegység Tapflo T420 szivattyú öntisztító szűrővel a festékgyanta szállításához.

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.