Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Szűrőprésszivattyúk

AODD szűrőprés szivattyúk

AODD
szűrőprésszivattyúk

A Tapflo szivattyúállomás a szűrőprés feltöltéséhez egy nagyon kompakt egység, amelyet közvetlenül a szűrőprésre lehet szerelni.

 

 Termék megtekintése 

 

Steinle szűrőprés szivattyúk

Steinle
szűrőprésszivattyúk

A STEINLE szivattyú egy vagy kettős működtetésű dugattyús membránszivattyú, ahol a membrán tömlőszerű.
 

 

 Termék megtekintése 

 

 

FAQ

+

Mi az a szűrőprésszivattyú?

A szűrőprésszivattyú egy speciális szivattyútípus, amelyet arra terveztek, hogy egy szűrőprést töltsön fel egy külső tárolóból vagy ártalmatlanító létesítményből származó iszappal vagy szuszpenzióval, amelyet jellemzően szilárd-folyadék elválasztási folyamatokban használnak, jellemzően 24 bar-t is képes kezelni.

+

Melyek a Tapflo szűrőprésszivattyúk legfontosabb jellemzői?

A Tapflo szűrőprésszivattyúk robusztus felépítésűek, megbízható teljesítménnyel rendelkeznek és nagynyomású alkalmazásokban kiválóan használhatóak. Visszacsapó szeleppel vannak felszerelve, és különféle anyagokból állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek a különböző folyamatkövetelményeknek. A levegővel működtetett szűrőprésszivattyúk azzal az egyedülálló tulajdonsággal rendelkeznek, hogy amikor a szűrőprés megtelik, leáll, és nincs szükség további biztonsági rendszerekre a szivattyú leállításához (mint az elektromos működtetésű szűrőprés szivattyúk esetében).

+

Hogyan működnek a szűrőprésszivattyúk?

A szűrőprésszivattyú a zagy folyamatos áramlását biztosítja tartályból a szűrőprésbe, megkönnyítve a víztelenítést és a szilárd-folyadék elválasztási folyamatot.

+

Mi a szűrőprésszivattyúk használatának előnye?

A szűrőprésszivattyúk hatékony és egyenletes zagyszivattyúzást tesznek lehetővé, csökkentik az állásidőt és növelik a termelékenységet. Kiváló szilárdanyag-kezelés jellemzi, valamint könnyen telepíthetők és karbantarthatók.

 

+

Alkalmasak a szűrőprésszivattyúk koptató zagyok kezelésére?

Igen, a szűrőprésszivattyúkat a koptató iszap kezelésére tervezték, így alkalmasak különféle iparágakhoz, beleértve a bányászatot, a szennyvízkezelést és a vegyi feldolgozást.

+

Alkalmasak a szűrőprésszivattyúk magasnyomású alkalmazásokhoz?

Igen, a szűrőprés szivattyúk alkalmasak magasnyomású alkalmazások kezelésére, megbízható teljesítményt nyújtva és minimálisra csökkentve a szivattyú meghibásodásának kockázatát.

+

Milyen anyagokból készülhetnek a szűrőprésszivattyúk?

A Tapflo különféle anyagokból, köztük rozsdamentes acélból, öntöttvasból és műanyagból kínál szűrőprésszivattyúkat, hogy biztosítsa a kompatibilitást és a vegyi ellenállást, amely bizonyos folyamatokhoz szükséges.

+

Hogyan válasszam ki a számomra megfelelő szűrőprésszivattyút?

A szűrőprésszivattyú kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan tényezőket, mint a zagy típusa és koncentrációja, az üzemi nyomás, az áramlási sebesség és a hőmérsékleti követelmények az optimális teljesítmény biztosítása érdekében.

+

Személyre szabhatók a szűrőprésszivattyúk egyedi alkalmazásokhoz?

Igen, a Tapflo egyedi megoldásokat nyújt speciális igények kielégítésére, beleértve az anyagválasztást, a szivattyúkonfigurációt és a tartozékokat.

+

Hogyan tartsam karban és hogyan szervizeljem a szűrőprésszivattyúkat?

A rendszeres karbantartás elengedhetetlen a szűrőprésszivattyúk hosszú élettartamának és hatékonyságának fenntartásához. Kövesse a gyártó útmutatásait a rutin ellenőrzések, tisztítás és alkatrészcsere során.

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.