Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Tapflo Systems ™

A megbízhatóság és a biztonság az ipari folyamatokban használt eszközök legfontosabb jellemzője. Ügyfeleink igényeinek kielégítésére a Tapflo személyre szabott, kiváló minőségű áramlástechnikai rendszereket kínál. Feladatunk olyan műszaki megoldások nyújtása, amelyek garantálják a megfelelő funkcionalitást és a stabil működést minden környezetben.

 

hvs

High Viscosity System (HVS)

A HVS Hordóürítő rendszert nagy viszkozitású folyadékok kezelésére tervezték ipari és higiéniai alkalmazásokban. A rendszer kiüríti a hordókban szállított és tárolt anyagokat.
 
 
 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

 

hvs

HVS Quattro

Egyszerűsítse a nagy viszkozitású folyadékok kiürítését a High Viscosity System Quattro-típusú (HVS Quattro) rendszerünkkel. Olyan nagy volumenű alkalmazásokhoz tervezték, ahol több hordót (jellemzően négyet) tárolnak egy raklapon.
 
 
 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

 

hvs

HVS Flexi

A nagy viszkozitású folyadékok hordókból történő kiszivattyúzása hatékonyabbá és pontosabbá vált a High Viscosity System Flexi-típusú (HVS Flexi) rendszerünkkel.
 
 
 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

 

Integrated Solutions

Integrált megoldások

Különböző komponensek egy komplex rendszerbe történő integrálása lehetőséget kínál az ügyfelek egyedi igényeinek kielégítésére, a következő szempontokat figyelembe véve - szükséges felszerelés és funkcionalitás, rendelkezésre álló hely, csatlakozások elosztása, mobilitás.
 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

SKID - Customised Process Units

SKID – Egyedi ipari egységek

A tervezés és gyártás terén szerzett nagy tapasztalatunk alapján a Tapflo kompakt ipari szivattyúrendszerek széles skáláját kínálja. Adott iparágak, adott alkalmazásaihoz nyújtunk egyedi megoldásokat.
 
 
 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

Tank Units

Tartályegységek

A Tapflo tartályegységek tökéletesen alkalmasak folyadékok tárolására és szivattyúzására vagy adagolására. Különböző méretű tartályok és ráépített szivattyúk több kivitelben további felszereléssel együtt kaphatók.
 
 

 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

Automation & Control solutions

Automatizálási és vezérlési megoldások

A Tapflo büszkén jelenti be, hogy automatizálási és vezérlő megoldásokkal bővítette kínálatát. A folyamat paramétereinek felügyeletével és szabályozásával, pneumatikus és elektromos eszközökkel képesek vagyunk biztosítani az összes Tapflo szivattyúegység biztonságos működését.
 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

Electronic Batch Controller

 

Elektronikus vezérlőszekrény

Meghatározott mennyiségű folyadék átvitele és adagolása AODD szivattyúval nagyon egyszerű és precíz művelet. Az Elektronikus vezérlőszekrény egy automatizálási egység, amelyet adagolási folyamat végrehajtására terveztek.
 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

 

SLES Mixing Dilution Unit

SLES keverő- és higítóegység

Az SLES* egy szerves kémiai vegyület, kiváló tisztító és habzó tulajdonságokkal. Emiatt különféle mosószerek, háztartási termékek, szappanok és samponok összetevője. Az SLES-t általában 70%-os koncentrációban állítják elő a fenti folyadékok gyártóinak.
 
 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

 

Insulating Covers

Szigetelő burkolatok

Hangszigetelés, hőszigetelés vagy akár szivattyú fűtés a burkolaton belül. Most mindez elérhető a Tapflo-tól!
 
 
 
 
 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

 

Insulating Covers

In-line Blending System

Különböző összetevők összekeverése a végtermék receptje szerint, a kívánt arány, pontosság és sorrend betartásával. Ez kihívást jelent a legtöbb ipari termelő számára.
 
 

 TERMÉK MEGTEKINTÉSE 

 

 

Insulating Covers

IBC Keverőegység

Takarítson meg időt, és használjon egyetlen, teljeskörű rendszert különféle folyadékok keverésére...
 
 

 

Termék megtekintése 

 

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.