Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Opciók és tartozékok

 
accessories2

Guardiannal ellátott pulzáció csillapító

A védőrendszert úgy tervezték, hogy megvédje a csillapítót, és kiváló megoldás, amikor a magas kockázatú alkalmazások biztonsága elengedhetetlen. Ebben az opcióban a csillapító kiegészítő membránnal rendelkezik, és folyadék sérülése esetén a rendszer leállítja a csillapítót.

 

 
accessories1

Pulzáció csökkentő talpazattal

A talp lehetővé teszi a csillapító könnyebb telepítését, és biztosítja, hogy az ne mozogjon, és így kisebb nyomást gyakoroljon a bemeneti / kimeneti csonkokra.

 

 
accessories0

Pulzáció csillapító szivattyúval

A Tapflo komplett egységeket kínál, amelyek egy szivattyúból és egy csillapitóból állnak. Ennek a megoldásnak köszönhetően nem kell aggódnia a csillapító csővezetékbe telepitése, illetve a szivattyúhoz való csatlakoztatása miatt.

 

Letöltések a lehetőségekhez és tartozékokhoz

Keressen rá a letöltésekre, töltsön le brosúrákat, utasításokat és rajzokat. Más nyelveken irt útmutatásokért kattintson ide, hogy a brosúrák és kézikönyvek letöltési oldalára lépjen

DT Pulsation dampener IOM english

DT Pulsation Dampeners brochure EN

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.