Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Pulzáláscsillapítók

Az aktív pulzáláscsillapító a leghatékonyabb módszer a szivattyú ürítésénél fellépő nyomásváltozások megszüntetésére.

A Tapflo pulzációcsillapító aktív módon működik sűrített levegővel és membránnal, automatikusan beállítva a megfelelő nyomást a pulzálás minimalizálása érdekében.

 

DPT Pulzálás csillapító

DPT Pulzáláscsillapító

DPT pulzáláscsillapító csökkenti a pulzációt, vibrációt és a csővezetékekben kialakuló kalapácshatást, rozsdamentes acélházas megerősített tömlővel és sűrített levegő segítségével.

 

 Termék megtekintése 

 

PE & PTFE pumps

PE és PTFE pulzáláscsillapítók

A nagy sűrűségű polietilén (PE HD) jobb fizikai és kémiai paraméterekkel rendelkezik, mint a szokásos polipropilén (PP).

 

 Termék megtekintése 

 

Metal pumps

Fém pulzáláscsillapítók

Az alumínium csillapítók tökéletesen használhatók a pH-semleges folyadékokhoz. Közepesen ellenállóak a korrózióval szemben és időtállóak.

 

 Termék megtekintése 

 

Sanitary pumps

Higiénikus pulzáláscsillapítók

A Tapflo csillapítók higiénikus sorozatát elsősorban az élelmiszer-, ital-, gyógyszeripari és kozmetikai ipar számára tervezték, ahol tisztaság és steril környezet szükséges.

 

 Termék megtekintése 

 

 

Options & Accessories

Opciók és tartozékok

Pulsation dampener with guardian. Pulsation dampener with base. Pulsation dampener with pump.
 

 

 Termék megtekintése 

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.