Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

CTS szivattyúk kivitelezési opciói

 
 

Két családra osztjuk: standard - ipari (CTS I) és higiénikus (CTS H) szivattyú:

  • A CTS H elektropolírozott felülettel, FDA által jóváhagyott tömítésekkel, igényes kivitelben érhető el, amely mechanikai szilárdságban megfelel az élelmiszer- és higiénikus alkalmazások követelményeinek.
  • A CTS I szintén AISI 316L ből készült, vegyi ellenállással és mechanikai szilárdsággal rendelkező, megbízható választás ipari alkalmazásokhoz.
 
 
 

MŰSZAKI ADATOK

  CTS-H CTS-I
EHEDG tanúsítvánnyal rendelkező termékek
Az EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) tanúsítvány igazolja, hogy a formatervezés megfelel a higiéniai irányelveknek. Ezenkívül a tanúsított termékek tisztasági képességét tesztelték.
   
FDA §21 CFR 177 anyagok
FDA (US Food and Drug Administration) 21. § CFR 177 polimerek, pl. az élelmiszeripari termékekkel érintkező berendezések számára jóváhagyott gumi-és műanyagok.
STANDARD  
Az EN 10204 anyag nyomonkövethetősége
Az EN 10204 norma ellenőrző listát és nyomon követhetőséget biztosít a berendezésben használt anyagok számára. A 2.1 egy általános nyilatkozat arról, hogy megfelel-e az anyag specifikációinak, míg a 3.1 konkrét nyomon követési adatokat szolgáltat egészen az acélgyár tételig (általában csak a termékkel érintkező fémeken).
OPCIONÁLIS OPCIONÁLIS
Az 1935/2004 EK rendelet
Ez az EU rendelet az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő valamennyi anyagra vonatkozik, fémek, műanyagok és gumi anyagok. Ez megköveteli, hogy ezek az anyagok biztonságosak legyenek, a pohár és a villa szimbólummal legyenek megjelölve, a gyártási láncban nyomon követhetők (a fenti EN 10204 szerint) legyenek és hogy a helyes gyártási gyakorlat (GMP) szerint készüljenek.
STANDARD  
CE megfelelőség
A gépként besorolt termék, amely CE-jelöléssel van ellátva, megfelel a 2006/42 / EGK EK gép-irányelv alapvető egészségvédelmi és biztonsági követelményeinek.
STANDARD STANDARD
ATEX 94/9 / EK irányelv
Robbanásveszélyes környezetben történő biztonságos üzemeltetésre szánt és jóváhagyott berendezések. A berendezés fő csoportokra, kategóriákra, készülékcsoportokra és hőmérsékleti osztályokra van felosztva, hogy meghatározza annak megfelelőségét a tényleges zónában.
OPCIONÁLIS OPCIONÁLIS

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.