CTS szivattyúk kivitelezési opciói

Két családra osztjuk: standard - ipari (CTS I) és higiénikus (CTS H) szivattyú:

A CTS H elektropolírozott felülettel, FDA által jóváhagyott tömítésekkel, igényes kivitelben érhető el, amely mechanikai szilárdságban megfelel az élelmiszer- és higiénikus alkalmazások követelményeinek.

A CTS I szintén AISI 316L ből készült, vegyi ellenállással és mechanikai szilárdsággal rendelkező, megbízható választás ipari alkalmazásokhoz.

  CTS-H CTS-I
EHEDG tanúsítvánnyal rendelkező termékek
Az EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) tanúsítvány igazolja, hogy a formatervezés megfelel a higiéniai irányelveknek. Ezenkívül a tanúsított termékek tisztasági képességét tesztelték.
   
FDA §21 CFR 177 anyagok
FDA (US Food and Drug Administration) 21. § CFR 177 polimerek, pl. az élelmiszeripari termékekkel érintkező berendezések számára jóváhagyott gumi-és műanyagok.
STANDARD  
Az EN 10204 anyag nyomonkövethetősége
Az EN 10204 norma ellenőrző listát és nyomon követhetőséget biztosít a berendezésben használt anyagok számára. A 2.1 egy általános nyilatkozat arról, hogy megfelel-e az anyag specifikációinak, míg a 3.1 konkrét nyomon követési adatokat szolgáltat egészen az acélgyár tételig (általában csak a termékkel érintkező fémeken).
OPCIONÁLIS OPCIONÁLIS
Az 1935/2004 EK rendelet
Ez az EU rendelet az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő valamennyi anyagra vonatkozik, fémek, műanyagok és gumi anyagok. Ez megköveteli, hogy ezek az anyagok biztonságosak legyenek, a pohár és a villa szimbólummal legyenek megjelölve, a gyártási láncban nyomon követhetők (a fenti EN 10204 szerint) legyenek és hogy a helyes gyártási gyakorlat (GMP) szerint készüljenek.
STANDARD  
CE megfelelőség
A gépként besorolt termék, amely CE-jelöléssel van ellátva, megfelel a 2006/42 / EGK EK gép-irányelv alapvető egészségvédelmi és biztonsági követelményeinek.
STANDARD STANDARD
ATEX 94/9 / EK irányelv
Robbanásveszélyes környezetben történő biztonságos üzemeltetésre szánt és jóváhagyott berendezések. A berendezés fő csoportokra, kategóriákra, készülékcsoportokra és hőmérsékleti osztályokra van felosztva, hogy meghatározza annak megfelelőségét a tényleges zónában.
OPCIONÁLIS OPCIONÁLIS
CTS H DF-40

CTS I CE-22
 
 

Letöltések a CTS szivattyúkhoz

Keressen rá letöltésekre, például töltsön le brosúrákat, utasításokat és rajzokat. Más nyelveken való útmutatásokért kattintson ide, hogy a brosúrák és kézikönyvek letöltési oldalára lépjen.

CTS_self_priming_pumps_IOM_english

CTS Self Priming Pumps brochure EN