Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Megerősitett integrált csatlakozó

 
Kódolás
-3A = ANSI flanges
-3D = DIN flanges
Elérhető a következő méretekhez
T50, T100, T200, T400
Rendelkezésre álló anyagok
PE, PE cond., PTFE, PTFE cond

Az integrált csatlakozóval rendelekző szivattyúk robusztus és szilárd kialakításúak. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a vezetékek rezgése a szivattyúra továbbitódik, a szilárd csatlakozók jobb stabilitást és tömítést biztosítanak a szivattyú számára. Több lehetséges anyag és robusztus felépítés a tökéletes megoldás a legigényesebb alkalmazásokhoz, például a TF Szűrőprés szivattyúkhoz, ahol a szivattyú nagyobb nyomáson működik. Ennek a megoldásnak a segítségével a szivattyút a csatlakoztathatjuk (DIN, ANSI) vagy BSP menettel.

JELLEMVONÁSOK ÉS ELŐNYÖK

  • Robusztus kialakítás. Az integrált karimával rendelkező szivattyúk robusztus és szilárd kialakításúak.
  • Rezgésálló. Amikor fennáll annak a veszélye, hogy a rezgés az instalációról a szivattyúra átvihető, a szilárd szivó és nyomó ág jobb stabilitást és tömítést biztosít a szivattyú számára.
  • Magasnyomású alkalmazások. A több anyag lehetősége és a robusztus konstrukció a tökéletes megoldás a legigényesebb alkalmazásokhoz, mint például a TF szűrőrés szivattyú, ahol a szivattyú nagyobb nyomás alatt működik.
  • Sokoldalú. E megoldás segítségével a szivattyút (DIN, ANSI)karimával vagy egy BSP menet segítségével csatlakoztathatjuk az instalációra.

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.