Megerősitett integrált csatlakozó

Az integrált csatlakozóval rendelekző szivattyúk robusztus és szilárd kialakításúak. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a vezetékek rezgése a szivattyúra továbbitódik, a szilárd csatlakozók jobb stabilitást és tömítést biztosítanak a szivattyú számára. Több lehetséges anyag és robusztus felépítés a tökéletes megoldás a legigényesebb alkalmazásokhoz, például a TF Szűrőprés szivattyúkhoz, ahol a szivattyú nagyobb nyomáson működik. Ennek a megoldásnak a segítségével a szivattyút a csatlakoztathatjuk (DIN, ANSI) vagy BSP menettel.

KÓDOLÁS:

-3A = ANSI karima
-3D = DIN karima

Elérhető a következő méretekhez:

T50, T100, T200, T400

Rendelkezésre álló anyagok:

PE, PE cond., PTFE, PTFE cond

3D 3A.en

 

Jellemvonások és előnyök

 

Robusztus kialakítás

az integrált karimával rendelkező szivattyúk robusztus és szilárd kialakításúak.

Rezgésálló

amikor fennáll annak a veszélye, hogy a rezgés az instalációról a szivattyúra átvihető, a szilárd szivó és nyomó ág jobb stabilitást és tömítést biztosít a szivattyú számára.

Magasnyomású alkalmazások

A több anyag lehetősége és a robusztus konstrukció a tökéletes megoldás a legigényesebb alkalmazásokhoz, mint például a TF szűrőrés szivattyú, ahol a szivattyú nagyobb nyomás alatt működik.

Sokoldalú

e megoldás segítségével a szivattyút (DIN, ANSI)karimával vagy egy BSP menet segítségével csatlakoztathatjuk az instalációra.

  

Megerősitett integrált karima letöltések

Keressen rá a következő letöltésekre: brossúrák, utasítások és rajzok. Más nyelvű útmutatásokért, kattintson ide a brosúrák és kézikönyvek letöltési oldalára

PE és PTFE membránszivattyúk IOM english

Membránszivattyúk brossúra EN