Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Kiegészítők

 

DPT pulzáláscsillapító

A pulzáláscsillapítók használatának előnye a nyomóoldalon; pulzációk, rezgések és zaj jelentős csökkentése. Biztosítja a szivattyú, a csövek és a műszerek védelmét is.

Termék megtekintése: DPT pulzáláscsillapító

 

Fordulatszámláló (RC)

A fordulatszámmérő lehetővé teszi a forgórész fordulatszámának megfigyelését. Ez a tartozék kapcsolószekrénnyel is felszerelhető. A fordulatonkénti mennyiség adatai alapján lehetővé válik a termékek kimérése és adagolása egyéni igények szerint.

A fordulatszámmérő külső digitális kijelzővel is felszerelhető a szivattyú fordulatszámának és teljesítményének egyszerű nyomon követéséhez.

 

Tömlő szivárgásérzékelő (HLD)

A tömlő sérülése esetén a szivattyúzott folyadék szivárog a szivattyúban. Ebben az esetben a szivárgásérzékelő észleli a folyadék emelkedését és azonnal leállítja a szivattyút.

Vákuumrendszer

A vákuumrendszert olyan alkalmazásokban használják, ahol viszkózus termékeket kezelnek (10 000 cP felett) vagy negatív szívóerő szükséges.

A folyadék viszkozitása miatt a tömlő nem nyeri vissza elég gyorsan eredeti alakját, emiatt csökken a kapacitása.

A vákuumrendszer beépítésével kiküszöbölhető a kapacitás csökkenése, mivel a szivattyúházban csökkentett nyomást képez, ezért gyorsabban visszanyeri eredeti alakját a tömlő.

 

Beépített inverter (felül vagy oldalt)

A beépített frekvenciaváltó használatával könnyen szabályozható a szivattyú fordulatszáma. Lehetővé teszi a tömlő könnyebb cseréjét. Az egység IP66 frekvenciaváltóval és minden szükséges kiegészítővel, például vezetékekkel és dugókkal van felszerelve. Ennek a megoldásnak az a fő előnye, hogy az invertert közvetlenül a szivattyúra szerelik, így az egész egység kompakt és használatra kész.

Kocsik

A kocsikat úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a mobilitást és a könnyű használatot, miközben biztosítják a szivattyú megfelelő stabilitását. Ezeknek az új tartozékoknak köszönhetően a szivattyúk helyváltoztatása egyszerű, így számos alkalmazásban és helyen használhatók.

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.