Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

ESETTANULMÁNYOK

Tapflo Levegőmeghajtású Dupla Membrános Fém szivattyú sorozat:

Kompakt, sima és egyszerű kialakítás jellemzi ezt a sorozatot. A lehető legkisebb számú alkatrésszel. Az alumínium szivattyúk többek között a következő területeken alkalmazhatók:

  • cellulóz- és papíripar (ragasztók, nátrium-szilikát, színezékek és titán-oxid, mintavétel)
  • festékipar (víz- és oldószerbázisú festékek, tinták, lakkok, ragasztók, adhezívek és oldószerek)
  • szennyvízkezelés

AODD – Egy tökéletes szivattyú a csomagolóipar számára

Hosszú élettartamú membránok:

A Tapflo membránok kompozit felépítésűek, kiválóan alkalmasak a folyamatos nagy igénybevételhez, és teljesen sima felülettel érintkeznek a folyadékkal. Ez szivárgásmentes és könnyen tisztítható kialakítást eredményez. Különféle anyagokból állnak rendelkezésre, mint például EPDM, NBR, FKM, PTFE, PTFE TFM™ 1705b, hogy megfeleljenek minden követelménynek. Membránjaink több mint 80 000 000 ciklust képesek elvégezni.

AODD – Egy tökéletes szivattyú a csomagolóipar számára

PTFE membránok:

A membrán PTFE vagy PTFE TFM™ 1705b bevonata zárt felületet képez a folyadék számára. Az integrált könnyűfém tartómag és a szöveterősítés magas szilárdsági követelményeknek felelnek meg. Mindkét anyag sima felülettel rendelkezik, ami kiváló tapadásmentes felületet eredményez, tökéletes festékekhez, tintákhoz, pigmentekhez és ragasztókhoz. A PTFE TFM™ 1705b membránok kiváló mechanikai szilárdsággal rendelkeznek a terhelés alatti csökkentett deformáció és jobb hajlítási tualjdonságok miatt. Alacsonyabb porozitása és permeabilitása tökéletes választássá teszi olyan folyadékokhoz, mint például az oldószerekhez.

AODD – Egy tökéletes szivattyú a csomagolóipar számára

PTFE bevonat:

Az alumínium szivattyúkon választható PTFE bevonat tapadásmentes felületként szolgál, amely tökéletes ragasztókhoz és adhezívekhez. Ezenkívül további tisztíthatóságot biztosít, amely akkor fontos szempont, ha több festéket, tintát és pigmentet szivattyúzik egy szivattyúval.

AODD – Egy tökéletes szivattyú a csomagolóipar számára

Szűrőprés:

A szűrőprésekhez való Tapflo szivattyúk kompakt egységek, amelyek közvetlenül a szűrőprésre szerelhetők. A kialakítás és a funkcionalitás lehetővé teszi a felhasználó számára a zagyok közvetlen préselését, akár 16 bar nyomásig. Az egység házerősítéssel, külső nyomásfokozóval (megduplázhatja a bemeneti nyomást), valamint nagynyomású levegőszeleppel van ellátva.

AODD – Egy tökéletes szivattyú a csomagolóipar számára

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.