Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Karimák

 

CAMLOCK csatlakozások fém sorozatú AODD szivattyúkhoz

 

A fém sorozatú membránszivattyúk megrendelhetők CAMLOCK csatlakozókkal is. Összekapcsolása egyszerűen a kapcsoló kar nyitásával és az adapter behelyezésével történik. A zárókarokat ezután normál kéznyomással lezárják, ezzel megtörtént az összecsatolás.

 

Karimák higiénikus szivattyúhoz

A szivattyú csatlakoztatásának megkönnyítése érdekében a Tapflo teljes karima tartománnyal látta el a higiénikus szivattyúkat. Ezek illeszkednek a szivattyúkhoz standard hárombilincses csatlakozással, valamint az opcionális DIN11851 és SMS karimákkal.

 

Letöltések az elérhető karákról

Keressen rá a letöltésekre, töltsön le brosúrákat, utasításokat és rajzokat. Más nyelveken irt útmutatásokért kattintson ide, hogy a brosúrák és kézikönyvek letöltési oldalára lépjen

Membránszivattyúk brosúra EN

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.