Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Elektronikus vezérlőszekrény

 

MŰSZAKI ADATOK

Funkciók: Adagolás; Folyamat jelzés; Karbantartás összesítő
Elektromos alkatrészek: Mikroprocesszoros vezérlő; Főkapcsoló (BE/KI); Biztosíték; E STOP; Kábel (5 méter)
Tápellátás: 220-230V AC; 50-60 Hz
Környezeti behatások elleni védelem: IP65
Méretek: 400x300x195 mm
A burkolat anyaga: ABS műanyag, szürke

Meghatározott mennyiségű folyadék átvitele és adagolása AODD szivattyúval nagyon egyszerű és precíz művelet.

Az Elektronikus vezérlőszekrény egy automatizálási egység, amelyet adagolási folyamat végrehajtására terveztek. Tapflo membránszivattyúkkal összekapcsolva szinte minden folyadék továbbítását teszi lehetővé. A löketek számlálásával és összegzésével tételenként 60 ml-es pontosságot érünk el (TR 20 szivattyú esetében).

MŰKÖDÉSI ELV

A folyamat alatt az induktív érzékelő minden löketnél jelet küld (-5 C vagy -5 CF opció a szivattyú konfigurációjában). Minden jelet a vezérlő fogadja és összegzi. A löketenként szivattyúzott folyadék mennyisége előre be van állítva.

A művelet az adag mennyiségének beállításával és a START gomb megnyomásával kezdődik. A szivattyú addig működik, amíg el nem éri a szivattyúzott folyadék kívánt mennyiségét. Ebben a pillanatban a vezérlő leállítja a szivattyú levegőellátását a mágnesszelep kikapcsolásával.

A következő adag kitöltése egyszerűen elindítható a START gomb ismételt megnyomásával. A szivattyú kézi üzemmódba is kapcsolható, ahol a START gomb megnyomásával a szivattyú működésben marad.

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.