GYAKORI ALKALMAZÁSOK
Élelmiszerek és italok: |
paradicsompüré, dupla koncentrált paradicsompüré, gyümölcs- és zöldségkoncentrátum, gyümölcspép vagy gyümölcsalap, glükózszirup, maltózszirup, kukoricaszirup, magas fruktóztartalmú kukoricaszirup (HFCS) vagy glükóz-fruktózszirup (GFS), zabszirup, karamell, mogyoróvaj, mandulapép, majonéz, nugátpép, csokoládé, tejszín, italalap. |
Kozmetikai és gyógyszeripari termékek: |
kozmetikai és gyógyszeripari vazelin, kenőcs, krém és testápoló, félszilárd viasz/paraffin, glicerin, olaj, szájfény, szempillaspirál, arctisztító, arcmaszk. |
Ipari felhasználás: |
lítium alapú NLGI 3. osztályú zsír, tinta, festék, gyanta, bevonat és tömítőalapanyag. |
A nagy viszkozitású folyadékokkal töltött hordók kiürítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Nagy viszkozitású rendszerünket (HVS) úgy terveztük, hogy egyszerűsítse a folyamatot, hatékonyan, miközben kíméletesen kezeli a folyadékot. A HVS segítségével zökkenőmentes az ürítési folyamat, így Ön közben más kritikus feladatokra összpontosíthat, miközben a berendezés akár a termék 99%-át eltávolítja a tartályból.
A hordóürítő rendszerünk pneumatikus aktuátor segítségével emelkedik és ereszkedik le, a folyamatnak megfelelően, higiénikus, dupla membránszivattyúval van felszerelve, és 200 literes hordók hatékony kiürítésére tervezték. A gyakorlatban, ez a hordozható rendszer dupla koncentrált paradicsompürét tartalmazó hordót két perc alatt üríti ki, gyorsan és hatékonyan.
FŐ JELLEMZŐK
- Hordók gyors kiürítése: akár 400 liter/perc a folyadék tulajdonságaitól és a kimenő nyomástól függően.
- 99%-os hatékonyság: termékmegtakarítás az alkalmazott kaparótömítésnek köszönhetően.
- Nagyfokú folyamatbiztonság és időmegtakarítás: vezérlőrendszer által biztosított előnyök.