Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

High Viscosity System (HVS)

 

GYAKORI ALKALMAZÁSOK

Élelmiszerek és italok:
paradicsompüré, dupla koncentrált paradicsompüré, gyümölcs- és zöldségkoncentrátum, gyümölcspép vagy gyümölcsalap, glükózszirup, maltózszirup, kukoricaszirup, magas fruktóztartalmú kukoricaszirup (HFCS) vagy glükóz-fruktózszirup (GFS), zabszirup, karamell, mogyoróvaj, mandulapép, majonéz, nugátpép, csokoládé, tejszín, italalap.
Kozmetikai és gyógyszeripari termékek:
kozmetikai és gyógyszeripari vazelin, kenőcs, krém és testápoló, félszilárd viasz/paraffin, glicerin, olaj, szájfény, szempillaspirál, arctisztító, arcmaszk.
Ipari felhasználás:
lítium alapú NLGI 3. osztályú zsír, tinta, festék, gyanta, bevonat és tömítőalapanyag.
 

A nagy viszkozitású folyadékokkal töltött hordók kiürítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Nagy viszkozitású rendszerünket (HVS) úgy terveztük, hogy egyszerűsítse a folyamatot, hatékonyan, miközben kíméletesen kezeli a folyadékot. A HVS segítségével zökkenőmentes az ürítési folyamat, így Ön közben más kritikus feladatokra összpontosíthat, miközben a berendezés akár a termék 99%-át eltávolítja a tartályból.

A hordóürítő rendszerünk pneumatikus aktuátor segítségével emelkedik és ereszkedik le, a folyamatnak megfelelően, higiénikus, dupla membránszivattyúval van felszerelve, és 200 literes hordók hatékony kiürítésére tervezték. A gyakorlatban, ez a hordozható rendszer dupla koncentrált paradicsompürét tartalmazó hordót két perc alatt üríti ki, gyorsan és hatékonyan.

FŐ JELLEMZŐK

  • Hordók gyors kiürítése: akár 400 liter/perc a folyadék tulajdonságaitól és a kimenő nyomástól függően.
  • 99%-os hatékonyság: termékmegtakarítás az alkalmazott kaparótömítésnek köszönhetően.
  • Nagyfokú folyamatbiztonság és időmegtakarítás: vezérlőrendszer által biztosított előnyök.
 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.