Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Pneumatikus szintvezérlés

A szintszabályozó kicsi, hatékony és rendkívül egyszerűen telepíthető és használható. Ez a zseniális rendszer csak pneumatikus alkatrészekkel működik. A szintszabályozót felszerelhetik medencékben, tartályokban vagy kádakban az indításhoz (automatikus TPUK-LA-vel vagy kézi TPUK-LM-vel) és bizonyos folyadékszinteknél a szivattyú automatikus leállításához.

 

TELJESEN AUTOMATIKUS TPUK-LA

A szintszabályozó a csöveken átáramló alacsony nyomású levegőt használja a folyadék szintjének felismerésére. A rendszer szabályozza a folyadék szintjét a mártócsövek között, és konfigurálható „töltési” vagy „ürítési” módra is.

A TPUK-LA TELEPíTÉSE:  
1: TPUK-LA szintű vezérlés
2: AODD szivattyú
3: Blokkoló / tűszelep
P: Levegőellátás a szintvezérléshez
P1: Levegőellátás a szivattyúhoz
E: "Alsószint" szintcső
F: "Felsőszint” szintcső
FULLY AUTOMATIC TPUK-LA
FULLY AUTOMATIC TPUK-LA
 

KÉZI INDÍTÁSÚ TPUK-LM

A rendszer vezérli az AODD szivattyút, amely beindul rendszert kézi vezérléssel inditjuk el, és automatikusan leáll, amikor a folyadék felületét észleli a merülő szintcső. A rendszer konfigurálható „töltési” vagy „ürítési” módra is.

TPUK-LM TELEPITÉS  
1: TPUK-LM szint vezérlés
2: AODD szivattyú
3: Blokkoló / tűszelep
5: Szintcső
P: Levegőellátás a szintvezérléshez
P1: Levegőellátás a szivattyúhoz
MANUALLY START TPUK-LM
MANUALLY START TPUK-LM
 

Letöltések a pneumatikus vezérlésekhez

Keressen rá a letöltésekre, például prospektusokat, utasításokat és rajzokat tölthet le. Más nyelveken irt útmutatásokért kattintson ide, hogy a brosúrák és kézikönyvek letöltési oldalára lépjen

Membránszivattyúk brosúra EN

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.