Pneumatikus szintvezérlés

A szintszabályozó kicsi, hatékony és rendkívül egyszerűen telepíthető és használható. Ez a zseniális rendszer csak pneumatikus alkatrészekkel működik. A szintszabályozót felszerelhetik medencékben, tartályokban vagy kádakban az indításhoz (automatikus TPUK-LA-vel vagy kézi TPUK-LM-vel) és bizonyos folyadékszinteknél a szivattyú automatikus leállításához.

 

Teljesen automatikus TPUK-LA

A szintszabályozó a csöveken átáramló alacsony nyomású levegőt használja a folyadék szintjének felismerésére. A rendszer szabályozza a folyadék szintjét a mártócsövek között, és konfigurálható „töltési” vagy „ürítési” módra is.

A TPUK-LA TELEPíTÉSE:
1 TPUK-LA szintű vezérlés
2 AODD szivattyú
3 Blokkoló / tűszelep
P Levegőellátás a szintvezérléshez
P1 Levegőellátás a szivattyúhoz
E "Alsószint" szintcső
F "Felsőszint” szintcső

 

Kézi indítású TPUK-LM

A rendszer vezérli az AODD szivattyút, amely beindul rendszert kézi vezérléssel inditjuk el, és automatikusan leáll, amikor a folyadék felületét észleli a merülő szintcső. A rendszer konfigurálható „töltési” vagy „ürítési” módra is.

TPUK-LM TELEPITÉS
1 TPUK-LM szint vezérlés
2 AODD szivattyú
3 Blokkoló / tűszelep
5 Szintcső
P Levegőellátás a szintvezérléshez
P1 Levegőellátás a szivattyúhoz

 

Letöltések a pneumatikus vezérlésekhez

Keressen rá a letöltésekre, például prospektusokat, utasításokat és rajzokat tölthet le. Más nyelveken irt útmutatásokért kattintson ide, hogy a brosúrák és kézikönyvek letöltési oldalára lépjen

Membránszivattyúk brosúra EN