Guardian - védőrendszerek


A védőrendszer egy energiatakarékos eszköz, amelyet arra terveztek, hogy megvédje a levegővel működtetett kettős biztonsági membrán (AODD) szivattyút a nem hatékony működéstől, amely felesleges energiát fogyaszt és csökkenti alkatrészei élettartamát. További előnye, hogy nagyobb biztonságot nyújt a magas kockázatú alkalmazások számára.


A védőrendszer közvetlenül követi a kiürülő folyadék nyomását annak beállított pontja szerint, leállítva a szivattyút, ha a közeg nyomása a beállított pont fölé emelkedik (zárt szelep), vagy a konfigurációtól függően az alapjel alá csökken (száraz futás).


A Guardian védőrendszerek alkalmazása

 

Megfolyás védelem

A TB jelzésű szivattyúk segéd membránnal rendelkeznek, amelyek a megfolyás veszélyétől védenek az elsődleges membránok meghibásodása esetén. Sérülés esetén a folyadék a szivattyú belsejében marad a két membrán közti térben, igy nem tud kifolyni a szivattyú légrendszerén keresztül. A védőrendszer követi az elsődleges és a másodlagos membránok közötti nyomást, leállítva a szivattyút, ha a nyomás a beállított érték fölé emelkedik.


Leállitás szárazon való futás esetén

A védőrenszer követi a szivattyú folyadékkiürítési nyomását, és leállítja a szivattyút, ha a nyomás a beállított érték alá esik, mivel a szívott közeg hiánya okozza a levegő bejutását a szivattyúba.


Holt ponti leállás

A védőrendszer követi a szivattyú folyadék kiürítési nyomását, és leállítja a szivattyút, ha a nyomás az előre beállított érték fölé emelkedik, egy zárt szelep vagy a nyomóvezeték túlnyomása következtében.


Holt ponti újraindítás

A védőrendszer figyeli a szivattyú folyadékkiürítési nyomását, és leállítja azt, ha a nyomás az előre beállított érték főlé emelkedik, amelyet egy zárt szelep vagy a nyomóvezeték túlnyomása okoz. Amikor a nyomás a beállított érték alá csökken, a szivattyú automatikusan újraindul.

 

Letöltések a védőrendszerekhez

Keressen rá a letöltésekre, például prospektusokat, utasításokat és rajzokat tölthet le. Más nyelveken irt útmutatásokért kattintson ide, hogy a brosúrák és kézikönyvek letöltési oldalára lépjen

Membránszivattyúk brosúra EN