Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Tömlőanyagok

A PT sorozatot úgy tervezték, hogy a tömlőcsere gyors és egyszerű legyen, műszaki végzettség nélkül is. Kizárólag magas minőségű összetevőkből gyártott tömlőkkel dolgozunk, amelyeket 2-6 külön rétegű fonott poliamiddal erősítünk meg, valamint a külső réteg szigorú tűréshatáraira különös figyelmet szentelünk, ezáltal a tökéletes kompressziót biztosítva. A Tapflo tömlők tulajdonságai lehetővé teszik, a körülbelül 30% -kal hosszabb élettartartalmot, mint a piacon lévő hasonló tömlő élettartama. Illeszthetőek a legtöbb más gyártmányú tömlős szivattyúhoz is.

A tömlő folyadékkal érintkező rétegéhez 8 anyag áll rendelkezésre, amelyek megfelelnek a szivattyúzott folyadékok sokféleségének..

  fehér jelölés dupla fehér jelölés sárga jelölés fehér és sárga jelölés piros jelölés piros jelölés kék jelölés lila jelölés
NR (természetes gumi) NR FDA NBR (buna) NBR élelmiszer-minőségű (FDA jóváhagyott) EPDM EPDM (FDA jóváhagyott) HYPALON/CSM VITON/FKM
Vízkezelés és ipari hulladékok X X X   X   X X
Kerámiaipar X       X      
Bányászat X   X   X   X X
Építkezés X   X   X      
Vegyipar X   X   X   X X
Étel és ital X X   X   X    
Festékipar X       X      
Pép- és papíripar X       X      
Mezőgazdaság, biogáz X X X   X   X X

 

PTL series

Megerősítés nélkül: Norprene®, Tygoprén, Szilikon
Élelmiszer-minőségű megerősítéssel: NR FDA ; NBR FDA ; EPDM FDA
Poliamid megerősítéssel: Természetes gumi (NR) ; NBR ; EPDM

PTL P SOROZAT

  • Természetes gumi (NR)
  • Perbunan (NBR)
  • EPDM
  • Neoprén
  • Neoprene®
  • Pharmed
  • Szilikon és Hypalon
  • Tygon®

PT CIP

A Tapflo élelmiszer-minőségű tömlőket kínál EPDM FDA, NBR FDA és NR FDA anyagokból, és megfelelnek az EC 1935/2004 és az FDA CFR21§177.2600 tanúsítványoknak.

A tömlő belső része fehér (NR FDA and EPDM FDA) vagy fekete (NBR FDA)a szivattyúzott folyadéknak megfelelően.

 

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.