Tapflo
BROSÚRÁK ÉS KÉZIKÖNYVEK

Hírek

Tapflo 40. évfordulóját, illetve a Tapflo Hungary megalapítását ünnepli.

A Tapflo Group tovább fejlődik és egy újabb leányvállalatot hoz létre Európában. Ezúttal a svéd szivattyúgyártó Magyarországra összpontosít, ahol fő irodája Szeged városban található.

„A magyar szivattyúpiac részletes elemzése után felismertük a lehetőséget a Tapflo Group számára, hogy előre lépjünk és bővítsük üzleti tevékenységünket. Célunk, hogy piacvezetővé váljunk, és megbízható, hosszú távú partnerséget teremtsünk meglévő és jövőbeni ügyfeleinkkel, valamint üzleti partnereinkkel. Arra ösztönözzük az összes magyar iparágat, mind a higiéniai, mind az ipari szektorból, hogy éljenek az alkalommal és legyenek részesei a Tapflo családnak, ahol vállaljuk a felelősséget a technikai tanácsadásért és támogatásért a folyamat minden szakaszában” - mondja Nagy Robert, a Tapflo Serbia & Tapflo Hungary ügyvezető igazgatója.

A magyar piacon a Tapflo saját gyártású termékeinek teljes választékát kínálja, beleértve az elektromos meghajtású membránszivattyúkat, a levegő meghajtású membránszivattyúkat (PE és PTFE, higiénikus, fém, gyógyszeripari, EHEDG aszeptikus, por), az intelligens LEAP meghajtású szivattyúkat, az aktív pulzációs csillapítókat, a centrifugális szivattyúkat (ipari, higiénikus, mágneses meghajtású, függőleges, önfelszívó, műanyag), szűrőprés szivattyúkat, tömlős szivattyúkat, szűrőegységeket, valamint a vezető gyártók egyéb folyadékkezelő berendezéseit.

„A Tapflo Hungary a 2020-as év második Tapflo leányvállalata, a horvátországi Tapflo után - abban az évben, amikor a Tapflo Group fennállásának 40. évfordulóját ünnepli. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen kiváló létesítménnyel ünnepelhetjük évfordulónkat. A Tapflo Hungary vállalat létrehozásával elérjük Európa teljes lefedettségét, és a Tapflo most már jelen van az összes EU országban”- mondja Håkan Ekstrand, a Tapflo Group CCO (kereskedelmi vezérigazgatója).

A Tapflo Hungary 2020 augusztusától teljeskörű működésben van, és készen áll az szivattyúzási megoldások és technológiák szolgáltatására.

Cég elérhetőségei:

Tel .: +36 30 148 8551

office@tapflo.hu

https://tapflo.hu

 

A Tapflo Group független, svéd, családi tulajdonban lévő, levegő meghajtású membránszivattyúk, centrifugális szivattyúk és egyéb ipari folyamatberendezések gyártója és globális beszállítója.

A társaságot a svédországi Kungälv-ben, alapították 1980-ban, és azóta műanyag, fém és higiénikus membránszivattyúk tervezésével és gyártásával, valamint centrifugális szivattyúk és ipari berendezések teljes választékával foglalkozik. Évek óta tartó dinamikus fejlődés után a vállalat világszerte működő Tapflo Group lett.

A Tapflo termékek és szolgáltatások 6 kontinens 75 országában állnak rendelkezésre. A Tapflo-t világszerte a saját Tapflo Group leányvállalatai és gondosan kiválasztott forgalmazói képviselik, akik ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében a legmagasabb Tapflo szolgáltatási minőséget biztosítják.

A Tapflo-ról. A Tapflo Group független, családi tulajdonban lévő, európai gyártója és globális forgalmazója a levegővel működtetett membránszivattyúknak, centrifugális szivattyúknak és egyéb ipari folyamatokat elősegítő berendezéseknek. A Tapflo-t 30 országban a saját értékesítési irodái és több mint 45 országban független forgalmazók képviselik.